Zwitserse Kaasspecialiteiten

In heel Zwitserland worden de kazen nog steeds op de natuurlijke, traditionele manier gemaakt van he..... Klik op de titel om verder te lezen.

Appenzeller® Kaasfondue

De smaakvolste Kaasfondue van Zwitserland. Zijn unieke kruidige smaak maakt Appenzeller® tot de m..... Klik op de titel om verder te lezen.

Kaasfondue Sets

Fonduen is wellicht een van de oudste vormen van samen kokkerellen aan tafel. Tevens is het, naast R..... Klik op de titel om verder te lezen.

Raclette Suisse

Raclette ontstond in de bergen van het Zwitserse kanton Valais (Wallis). Maar het almaar groeiende s..... Klik op de titel om verder te lezen.

Girolle® Originale

De Girolle® is een geniaal en eenvoudig (gepatenteerd) apparaat voor het schrapen van de Tête de M..... Klik op de titel om verder te lezen.

ChocTwist®

Zalig zachte Chocoladekrullen als decoratie, of…………lekker uit het vuistje! Pure verleiding met een ..... Klik op de titel om verder te lezen.

Caotina®

Caotina is een cacaopoeder (“chocodrink”) uit echte Zwitserse chocolade, welke sinds1963 in Zwitserl..... Klik op de titel om verder te lezen.

Zwitserse Chocolade

De Zwitserse Chocolade geniet internationale erkenning, het draagt samen met de Horloge-industrie en..... Klik op de titel om verder te lezen.

Zwitserse Wijnen

Als men aan wijn denkt, komt men al snel bij de traditionele "wijnlanden" Frankrijk, Italië, Spanj..... Klik op de titel om verder te lezen.

Overige Zwitserse Specialiteiten

Zwitserland en zijn inwoners barst van de tradities, dus ook van regionale Specialiteiten. Wij breng..... Klik op de titel om verder te lezen.

DeliSwiss – Een goed stuk beter

De producten van onze partner DeliSwiss zijn altijd nét een stuk beter! Net zoals de veelzijdighei..... Klik op de titel om verder te lezen.

 • Zwitserse Kaasspecialiteiten

 • Appenzeller® Kaasfondue

 • Kaasfondue Sets

 • Raclette Suisse

 • Girolle® Originale

 • ChocTwist®

 • Caotina®

 • Zwitserse Chocolade

 • Zwitserse Wijnen

 • Overige Zwitserse Specialiteiten

 • DeliSwiss – Een goed stuk beter

 

Volg ons via ....

Facebook YouTube Twitter

Contact

SwissNeth BeNeLux

con address  Europaweg-Zuid 200
        6374 KW LANDGRAAF
        The Netherlands

con tel  +31 (0)6 421 289 10

emailButton  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SwissNeth Tweets

swissneth Prachtig shot van de Zwitserse Alpentoppe(rs)n!! https://t.co/KpVxkQQYtkhttps://t.co/WJTUpgNpXF
16hreplyretweet
swissneth Nieuw en exclusief: Appenzeller Raclette. 200 gram in 8 plakken van… https://t.co/gOCWS4OiWY
jan 17replyretweet
 

Zwitserse Chocolade

chocolat freyDe Zwitserse Chocolade geniet internationale erkenning, het draagt samen met de Horloge-industrie en Machinebouw bij aan de goede naam die Zwitserse producten in het buitenland genieten. De Nummer 1. van Zwitserland is onze leverancier, zij vierden in 2012 hun 125 jarig bestaan!!
 
Laat onze chocolade op uw tong smelten, ervaar de fijnheid en neem een duik in de magisch-mythische wereld van de Zwitserse Chocolade in al zijn vormen. Met traditioneel originele, Zwitserse recepten en met veel zorg en liefde is het gelukt, om de nummer 1-positie op de wereldwijde chocolademarkt te veroveren.
 
Kwaliteit staat bij Chocoalde uit Zwitserland hoog in het vaandel. De hoge kwaliteit hangt samen van een aantal factoren. Uitsluitend chocolade van de beste grondstoffen is goed genoeg om de naam “Swiss” te mogen dragen. Zo wordt elke afzonderlijke productiefase, van de inkoop van cacaobonen en het brandproces in het bedrijf tot aan de zorgvuldige verwerking van de chocolade, door de beste chocolatiers zelf uitgevoerd en bewaakt.
 
Overtuig uzelf en geniet van de unieke premium chocolade die 100% Made in Switzerland is!
 
 
 

Formulieren / Catalogi

download

Hier staan enkele formulieren en catalogi die u kunt downloaden.

Ondervindt u problemen met het downloaden, neem dan contact met ons op en we sturen of mailen u de gewenste documenten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van SwissNeth BeNeLux.

Matterhorn by night